Skip to main content

Activiteit

VERGADEREN

Prijs; op aanvraag

Vergaderen op een boerderij is een geweldige ervaring. In de zomermaanden genieten onze koeien van het verse gras in de omliggende weilanden en in de wintermaanden genieten zij van hun ruime moderne stal. Samen met de landelijke omgeving vormen zij het natuurlijk decor van een unieke vergaderlocatie.

Wij bieden op de boerderij verschillende vergaderplekken aan. Een mogelijkheid is om in de koeienstal op het voerpad te vergaderen. Of in de hooischuur tussen de pakken hooi. En hoe leuk is het om tijd in te lassen voor een rondleiding over ons bedrijf, inclusief een leerzame film over de zuivelmakerij?

In de zomermaanden is vergaderen op onze boerderij nog leuker! Als de temperatuur aangenaam genoeg is, zijn onze koeien graag buiten. Wij bieden dan de mogelijkheid om tussen de koeien in het land te vergaderen. Vergaderen op een boerderij wordt zo wel heel avontuurlijk; koeien zijn van nature enorm nieuwsgierig en komen graag bekijken wat u aan het doen bent. Dit leidt tot onvergetelijke en hilarische momenten!

Verruil het kantoor eens voor een bijzondere ervaring tussen de koeien! Een ervaring die u en uw collega’s nog lang bij zal blijven

Al het eea mogen proeven, zuivel zoals zuivel bedoeld is! Top!!

Karin Kimenai

Dit is werkelijk de lekkerste karnemelk ever!

Patricia Peek- Graumans

Heerlijk bv de karnemelk, doet me denken aan vroeger!

Wilma de Wit- Vrijs

Activiteiten uitbreiden?

Koffie of thee & koek:

  • € 7,50 p.p.

Lunch:

  • € 18,50 p.p.

Barbecue:

  • € 27,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wil je graag eens vergaderen tussen de koeien? Neem dan snel contact op via onderstaande knop voor de mogelijkheden.
Samen kijken we naar een geschikt datum. Jullie zijn in ieder geval van harte welkom.


Offerte opvragen