Een hart voor zuivel

De Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant (Raamsdonk). Hier wordt de (weide) melk rechtstreeks vanaf de koe verwerkt tot zuivelproduct. De producten worden op natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd. We werken met veel aandacht en passie aan onze producten, zodat we een perfect eindproduct kunnen leveren. Al onze zuivel is voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel’. Zuivel die ambachtelijk op de boerderij wordt gemaakt met de melk van de eigen koeien. U kunt bij de Ambachtshoeve terecht voor echte boeren zuivel zoals; o.a. karnemelk, boter, yoghurt en vla.

De Ambachtshoeve een zuivelboerderij met een hart voor zuivel!

Ik ben zo blij dat we bij een boer in onze wijk maar ook bij Kaatje Jans jullie producten kunnen vinden. Overheerlijke vanille yoghurt, boeren yoghurt, boeren melk, karnemelk, rijstepap... In glazen fles mét statiegeld!

Doortje OerlemansTevrede klant

Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is wekelijks geopend op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. In onze boerderijwinkel verkopen we uiteraard onze heerlijke ambachtelijke zuivelproducten, maar daarnaast hebben we ook boeren kazen, vlees en andere streekproducten van lokale boeren en producenten.

Het is NIET mogelijk om in onze boerderijwinkel te pinnen.

Ontmoet onze mensen:

Dirk Pullens

Eigenaar

In 2016 ben ik gestart met het produceren van verse ambachtelijke zuivel. Aangezien er in die tijd voedselschandalen de kop opstaken en ‘eerlijk’ eten in opmars kwam, besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen in ambachtelijke zuivelproducten. Al onze producten worden rechtstreeks met de weidemelk van de boerderij bereid tot zuivelproduct. We proberen de melk met zo min mogelijk behandeling te verwerken tot allerlei verschillende zuivelproducten. Daarom gebruiken we ook alleen maar natuurlijke ingrediënten. Onze boeren karnemelk is al meerdere keren uitgeroepen tot lekkerste boeren karnemelk van Nederland en hier zijn we natuurlijk enorm trots op!

Roel Pullens

Boer

Kees Pullens

Boer

Jullie chocolademelk is echt hemels!

Lara van Alphen

Dit is de lekkerste yoghurt van de boer!!

Krista Lub

Jullie volle melk is de lekkerste melk die ik ooit gedronken heb!

Linda van Everdingen

Vandaag jullie vla en yoghurt gehaald. Wat is dat lekker zeg. Misschien zelfs een beetje te lekker 😉

Ed Vermeulen

Al het eea mogen proeven, zuivel zoals zuivel bedoeld is! Top!!

Karin Kimenai

Dit is werkelijk de lekkerste karnemelk ever!

Patricia Peek- Graumans

Steeds wat anders proberen met een tevreden gevoel .

Ans Joosen

Erg lekker! Hij heeft het geleerd bij de besten!

Eva van Deth

De vla van de Ambachtshoeve heeft een heerlijke pure smaak zoals vla bedoeld is!

Brian Horsten

Diverse soorten en structuren! Om de vingers bij af te likken

Leon Lambooij

WOW!!! Wat is die vanillevla lekkerrrrr
Een heerlijke volle smaak en niet zo mierzoet als die meuk uit de supermarkt

Marleen

Ik ben zo blij dat we bij een boer in onze wijk maar ook bij Kaatje Jans jullie producten kunnen vinden. Overheerlijke vanille yoghurt, boeren yoghurt, boeren melk, karnemelk, rijstepap... In glazen fles mét statiegeld!

Doortje Oerlemans

Top !!! Producten vol passie , dat proef je.

Corne Verschoor

zuivel van top kwaliteit, de rijstepap is als van oudsher lekkeeerrrrrrr. Daar kan geen supermarkt tegen op. Ook verkrijgbaar bij Kaatje Jans

Ad Ossenblok

Heerlijk bv de karnemelk, doet me denken aan vroeger!

Wilma de Wit- Vrijs

Jullie chocolademelk is echt hemels!

Lara van Alphen

melkveebedrijf Pullens

Melkveebedrijf Pullens is sinds 1968 gevestigd in het ‘lint’ van Raamsdonk. Hier worden 185 koeien gemolken. In de zomer mogen de koeien op de ruime huiskavel zelf het gras gaan halen. De koeien worden met passie en plezier gehouden om ze zodoende gezonde melk te kunnen laten produceren die dan verwerkt kan worden tot alle producten van de Ambachtshoeve.

Bent u enthousiast geworden?

Wilt u meer weten over Ambachthoeve of direct onze heerlijke producten proberen? Maar dan snel hieronder een keuze.


Onze producten  Onze verkooppunten