Skip to main content
 

Missie

Dirk Pullens “Ik ben met Ambachtshoeve begonnen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van echte goede zuivel. Er moet meer waardering komen voor de natuur en de heerlijke en eerlijke producten. We zijn veel te veel gewend geraakt aan de kunstmatige samengestelde producten uit de fabriek”.

Heerlijk

Een van de uitdagingen van het werken met natuurproducten is dat de grondstof nooit hetzelfde is. Wij doen geen concessies met onze grondstoffen, maar niets is steeds precies hetzelfde. Onze kracht is om daarin te sturen en het beste eruit te halen. En dat proef je! Elk jaar doen wij mee met de belangrijkste zuivelwedstrijd, de Cum Laude Awards. Onze zuivel is al verschillende keren met platina en goud bekroond. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ontzettend trots wanneer onze zuivel door deskundige keurders beoordeeld wordt en dit predicaat krijgt. We hebben officieel de lekkerste zuivel van Brabant!

én eerlijk

De constante hoge kwaliteit begint bij het precies weten waar onze grondstoffen vandaan komen. Wij kiezen alleen voor natuurproducten uit de regio. Al het fruit dat we gebruiken komt uit de Betuwe en we gebruiken nog steeds vanillestokjes voor onze vla. Onze vanillevla is dus blank met zwarte spikkeltjes en echt veel lekkerder.

Bent u enthousiast geworden?

Wilt u meer weten over Ambachthoeve of direct onze heerlijke producten proberen? Maar dan snel hieronder een keuze.


Onze producten  Onze verkooppunten